garden

Forum Replies Created

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts

  • garden
    Participant
    0

    Idk what could be causing this but the bot keeps getting stuck on umbral levinsand nodes, I have it set rn to only be hitting slot three but have umbral levinsand under ‘gather by name’. It just repeatedly selects slot three and says ‘Hitting that poor node :3’ without actually doing anything.


    garden
    Participant
    0

    How are people getting 100k points or close to that in gathering im running mico practically 24/7 and not getting close to that

    Pentamelded gear, and a very optimized path that only gathers from nodes with stat bonuses most likely.


    garden
    Participant
    0

    By downloading this one will blacklisted nodes be cleared?


    garden
    Participant
    0

    Do you have any idea why the bot would complain about a blacklisted node? It got stuck for a few minutes like this:

    (10:46:52 AM) My precious shiny sparkles! (31/40)
    (10:46:52 AM) Scanning for shiny gathering nodes like ‘<anything>’ *.*
    (10:46:53 AM) I sense something far away (305, -771)… But that node is blacklisted!
    (10:46:53 AM) Scanning for shiny gathering nodes like ‘<anything>’ *.*
    (10:47:13 AM) I sense something far away (305, -771)… But that node is blacklisted!
    (10:47:13 AM) Scanning for shiny gathering nodes like ‘<anything>’ *.*
    (10:47:33 AM) Uh oh, compass is BROKEN :/ I should slow down spamming it.
    (10:47:33 AM) I sense something far away (305, -771)… But that node is blacklisted!
    (10:47:33 AM) Scanning for shiny gathering nodes like ‘<anything>’ *.*
    (10:49:34 AM) I sense something far away (305, -771)… But that node is blacklisted!
    (10:49:34 AM) Scanning for shiny gathering nodes like ‘<anything>’ *.*
    (10:53:35 AM) I sense something far away (305, -771)… But that node is blacklisted!


    garden
    Participant
    0

    As a miner I keep getting stuch around X 20 Y 34, it stands on the rock and is unable to find the node.

    (2:44:22 PM) I see a shiny node at (-55.543850, 672.622314, 113.990601).
    (2:44:23 PM) Going from 34 to 34 in 1 trips.
    (2:44:26 PM) 1 trip more..
    (2:44:29 PM) Destination reached!
    (2:44:30 PM) Ummm. I don’t see any sparkles here 🙁
    (2:44:31 PM) Ummm. I don’t see any sparkles here 🙁
    (2:44:32 PM) Ummm. I don’t see any sparkles here 🙁
    (2:44:33 PM) Ummm. I don’t see any sparkles here 🙁
    (2:44:34 PM) Ummm. I don’t see any sparkles here 🙁
    (2:44:36 PM) Ummm. I don’t see any sparkles here 🙁
    (2:44:37 PM) Ummm. I don’t see any sparkles here 🙁
    (2:44:39 PM) Ummm. I don’t see any sparkles here 🙁
    (2:44:40 PM) Ummm. I don’t see any sparkles here 🙁
    (2:44:41 PM) Ummm. I don’t see any sparkles here 🙁
    (2:44:42 PM) Ummm. I don’t see any sparkles here 🙁
    (2:44:44 PM) Ummm. I don’t see any sparkles here 🙁
    (2:44:45 PM) I give up – can’t find that gathering node 🙁
    (2:44:45 PM) Scanning for shiny gathering nodes like ‘<anything>’ *.*
    (2:44:45 PM) I see a shiny node at (-55.543850, 672.622314, 113.990601).
    (2:44:46 PM) Going from 34 to 34 in 1 trips.
    (2:44:49 PM) 1 trip more..
    (2:44:52 PM) Destination reached!
    (2:44:52 PM) Ummm. I don’t see any sparkles here 🙁
    (2:44:53 PM) Ummm. I don’t see any sparkles here 🙁
    (2:44:55 PM) Ummm. I don’t see any sparkles here 🙁
    (2:44:56 PM) Ummm. I don’t see any sparkles here 🙁
    (2:44:57 PM) Ummm. I don’t see any sparkles here 🙁
    (2:44:59 PM) Ummm. I don’t see any sparkles here 🙁
    (2:45:01 PM) Ummm. I don’t see any sparkles here 🙁
    (2:45:01 PM) Ummm. I don’t see any sparkles here 🙁
    (2:45:02 PM) Ummm. I don’t see any sparkles here 🙁
    (2:45:03 PM) Ummm. I don’t see any sparkles here 🙁

    It does this over and over again.


    garden
    Participant
    0

    The repair portion of my scenario seems to be broken; it does this every time after materia extraction:

    (12:03:05 AM) Sending key: ‘num.’ (Delay: 0.00 sec)
    (12:03:05 AM) Sending key: ‘num.’ (Delay: 0.00 sec)
    (12:03:05 AM) Sending key: ‘num.’ (Delay: 0.00 sec)
    (12:03:06 AM) Sending key: ‘num.’ (Delay: 0.00 sec)
    (12:03:06 AM) Sending key: ‘num.’ (Delay: 0.00 sec)
    (12:03:10 AM) Adventure calls! I have to travel far away. (Grid: ‘The Diadem ⚒🌱’, Waypoint: 439)
    (12:03:13 AM) Sorry, can’t find path sequence from 193 to 439 🙁 Maybe grid is not connected?
    (12:03:13 AM) Sorry, but I can’t find the way to the next trip 🙁
    (12:03:13 AM) Turning camera to vertical angle: 0.00
    (12:03:13 AM) Turning camera to angle: -1.41
    (12:03:14 AM) Repairing gear at NPC: ‘Maunie’
    (12:03:17 AM) A suspicious error…
    (12:03:19 AM) Repairing gear at NPC: ‘Maunie’
    (12:03:20 AM) A suspicious error…
    (12:03:23 AM) Repairing gear at NPC: ‘Maunie’
    (12:03:24 AM) A suspicious error…
    (12:03:24 AM) Sorry, can’t repair. Have we run out of money?
    (12:03:24 AM) (SCENARIO) Chapter 1 complete.
    (12:03:26 AM) (SCENARIO) Stopping…
    (12:03:27 AM) Adventure calls! I have to travel far away. (Grid: ‘The Diadem ⚒🌱’, Waypoint: 442)
    (12:03:31 AM) Sorry, can’t find path sequence from 193 to 442 🙁 Maybe grid is not connected?
    (12:03:31 AM) Sorry, but I can’t find the way to the next trip 🙁

    However, it’ll carry on mining as normal and is otherwise fine. I just can’t repair, and that seems to be the only thing stopping this from running infinitely. Anything I’m doing wrong?


    garden
    Participant
    0

    that is odd miqobot should go to a set waypoint on the lower islands for the augur are you useing the latest update? or the correct grid? according to miqobot and thier explanation on how the import feature works it will import the new grid/scenarios but it wont delete or overwrite old ones as explained below

    Oh no, it’s finding monsters fine if I have ALL the monsters on the list. What I’m saying is I only want it to kill those three; protos, icetraps, and melias, and the waypoints the scenario uses by default aren’t close enough to any of those to work. Do you have any idea of what might be a better waypoint for me personally?


    garden
    Participant
    0

    Is there a way to alter the waypoints for the boom so it has an easier time finding melia, protos, or icetraps? I typically boom those three but Miqobot ends up just standing there for 20 minutes waiting for a monster to come by on that list.


    garden
    Participant
    0

    Is there a reason the bot would exclusively gather from slot 2? It says slot 4 in the scenario and I have slot 4 set in gathering, but it will only gather from slot 2. Is there a way to fix this?

    Edit: I should specify since I see it gathering slot one as well; is there a way to alter the scenario to gather ONLY slot 4? Additionally, sometimes the bot will just get stuck and use lay of the land over and over instead of going to a mining node. I don’t see any errors when it does this.

    • This reply was modified 1 month, 1 week ago by  garden.
Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)