FPS Drop

Forum Forums Discussion FPS Drop

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by  SatRav 4 years, 11 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #16756

    SatRav
    Blocked
    0

    Hello,

    My PC spec is Intel i5 , RAM 16 GB , VGA Nvidia 1070 , FF14 + Miqobot installed on SSD.

    Without running Miqobot , FPS most time around 90 ~ 130 on most area [except on Limsa Aether area] ,

    When running Miqobot , FPS drop suddenly to 30~40 on all area [even in a small house in resident area without any furniture]

    FPS like locked on 30~40.

    Closing Miqobot FPS back to 90 ~ 130 instantly.

    Is there a fix for this ?

    #16765
    Lyfox
    Lyfox
    Participant
    1+

    Take a look here. Seems like you have the same issue: https://miqobot.com/forum/forums/topic/input-lag-when-using-miqo/

    #16766

    SatRav
    Blocked
    0

    Under 3D Radar [TAB] , un check ing , [show gathering — out of reach] fixed that FPS drop problem for me.

    TY , Lyfox.

    Btw, what’s that [out of reach] option do ?

    #16767
    Lyfox
    Lyfox
    Participant
    0

    It shows items in unspoiled nodes.

    3D Radar - Out-Of-Reach

    #16770

    SatRav
    Blocked
    0

    Guess I’ll have to manually turn it ON/OFF , should I manually gathering unspoiled node.

    Anyway, thanks a lot.

    Problem solved.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.