Gathering Island

Forum Forums Grids and Presets Gathering Island

This topic contains 17 replies, has 7 voices, and was last updated by  bspinky 2 months, 1 week ago.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • Author
    Posts
  • #38648

    Kuarupi
    Participant
    2+

    I just did this scenario to collect resources on the island, it is collecting everything in a large area, I haven’t put the chapter yet to collect only certain material. I will update my post later or tomorrow.

    #38655
    Skateb3060
    Skateb3060
    Participant
    1+

    Testing it out now! Thanks for your hard work!

    #38705
    Skateb3060
    Skateb3060
    Participant
    1+

    Ran it for about 2 hours losely monitoring it. Works well for bulk gathering materials, didn’t get stuck anywhere. I didn’t quite finish the macro before I had to leave but I noticed it didn’t go out in the ocean to collect clams?

    #38846
    MoonHowler
    MoonHowler
    Participant
    0

    When I run this scenario this is the msg I keep getting

    (7:19:17 PM) Sorry, can’t move. I got lost in the woods, and I can’t find way back home.
    (7:19:17 PM) Destination reached!
    (7:19:17 PM) Sorry, can’t move. I got lost in the woods, and I can’t find way back home.
    (7:19:17 PM) Poking creatures in the woods… Good night! <3
    (7:19:17 PM) (NOTE) Kill switch is triggered.
    (7:19:17 PM) (NOTE) Please save the message log for analysis and restart Miqobot.

    #38848

    necrocorey
    Participant
    0

    Yeah it’s really weird. I mentioned this in the automation discord. I used this grid for about a day with absolutely no problems. Stopping and restarting it multiple times.

    Now I can’t get it to work for even 1 full minute. It immediately breaks. I thought something might have changed in how the island worked or something because it’s so bizarre.

    #38852

    Tamwyn
    Participant
    0

    when i click start i get this msg 9:48:32 PM) Adventure calls! I have to travel far away. (Grid: ‘Island Grid’, Waypoint: 21)
    (9:48:32 PM) Going from 19 to 21 in 3 trips.
    (9:48:32 PM) Uhoh. There’s no key bound to action ‘Switch to Hotbar 4’.
    (9:48:33 PM) Uhoh. There’s no key bound to action ‘Switch to Hotbar 4’.
    (9:48:33 PM) Uhoh. There’s no key bound to action ‘Switch to Hotbar 4’.

    i cant tell what action she is trying to do? i just got the bot like 5 mins ago and im lost lol… anyhone know why im having this issue?

    #38857

    Tamwyn
    Participant
    0

    nevermind i figured it out :3

    #38858

    Kuarupi
    Participant
    0

    when i click start i get this msg 9:48:32 PM) Adventure calls! I have to travel far away. (Grid: ‘Island Grid’, Waypoint: 21)
    (9:48:32 PM) Going from 19 to 21 in 3 trips.
    (9:48:32 PM) Uhoh. There’s no key bound to action ‘Switch to Hotbar 4’.
    (9:48:33 PM) Uhoh. There’s no key bound to action ‘Switch to Hotbar 4’.
    (9:48:33 PM) Uhoh. There’s no key bound to action ‘Switch to Hotbar 4’.

    i cant tell what action she is trying to do? i just got the bot like 5 mins ago and im lost lol… anyhone know why im having this issue?

    it means that you changed the keybind of this action and did not set a new one

    • This reply was modified 2 months, 2 weeks ago by  Kuarupi.
    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #38861

    Kuarupi
    Participant
    0

    Yeah it’s really weird. I mentioned this in the automation discord. I used this grid for about a day with absolutely no problems. Stopping and restarting it multiple times.

    Now I can’t get it to work for even 1 full minute. It immediately breaks. I thought something might have changed in how the island worked or something because it’s so bizarre.

    Today I had a similar problem, I got stuck in the waterfall, I don’t know why, I’ll run the scenario in a little while and see where the problem is.

    #38863

    Kuarupi
    Participant
    0

    Goodnight,

    I hadn’t done the ocean one yet, but now I’ve done a certain fish in the ocean. I put the ocean grid in separate chapters.
    As I need the materials, I’m making the grids separately.
    In order not to make mistakes, I put it in chapters 2 and 4 to return to the home on the island, and with that there are no errors when jumping from chapter 1 to 3 and from 3 to 5.
    see the attached photo to know where the keybind is, remembering that you can put the shortcut you want and change the scenario.

    The other chapters are for specific items, you go to the location of the item and run the chapter, remembering that they have their own grid and with that I didn’t put the option to return to the home of the island, you need to go to the location of the item a be collected and start the corresponding scenario.

    an error can happen that causes you to get stuck in a certain part of the map, this is not a scenario error, it is that if you mine only 1 item and stop the macro and then turn it on again, it will get lost, because it stops for you to start again and the starting item appears you need to have collected 10 items, for the first one to appear again.

    Attached is the updated 1.0 scenario

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #38915

    necrocorey
    Participant
    0

    I took a screenshot of where it breaks. This is immediately after going to the island, and then starting the scenario on chapter 2 to test if my keybinds work.
    This is the same location it’s been getting stuck every time though. I’m not exactly sure what could be the issue. I ran it fine without flight before, which is the only reason I could imagine it would be running into this wall.
    It grabs 1 items and then heads straight for this wall.

    https://cdn.discordapp.com/attachments/638384367848259606/1021401437734981632/unknown.png

    #38922

    necrocorey
    Participant
    0

    Oh I guess I can’t edit my last post. I tried it on Ch.5 as well. Starting at 4 to TP home, and got stuck in the waterfall right away.
    https://cdn.discordapp.com/attachments/638384367848259606/1021408630463025233/unknown.png

    #39011

    Kuarupi
    Participant
    0

    I took a screenshot of where it breaks. This is immediately after going to the island, and then starting the scenario on chapter 2 to test if my keybinds work.
    This is the same location it’s been getting stuck every time though. I’m not exactly sure what could be the issue. I ran it fine without flight before, which is the only reason I could imagine it would be running into this wall.
    It grabs 1 items and then heads straight for this wall.

    https://cdn.discordapp.com/attachments/638384367848259606/1021401437734981632/unknown.png

    Good Morning,

    I found the scenario error and with that I decided to redo the entire scenario, dividing it into 3 grids so the scenario doesn’t get too long, the old one had 200 and a few nodes marked, in this new one it has the same amount, however, divided into 3 grids for the better optimize and fix possible bugs.

    I upgraded from lvl 9 to 10 (0 to 41k xp exp island) just with this new scenario.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #39076

    necrocorey
    Participant
    0

    Tried using the new one. Started from the beginning, and made sure my hotkeys matched. It got stuck after 20 hits, it looks like. I’ll give it another run later, this was just the first one.

    (6:59:01 AM) My precious shiny sparkles! (20/9999)
    (6:59:01 AM) Scanning for shiny gathering nodes like ‘<anything>’ *.*
    (6:59:02 AM) I see a shiny node at (187.440308, 79.676979, 56.591518).
    (6:59:02 AM) Going from 165 to 40 in 26 trips.

    #39079

    necrocorey
    Participant
    0

    Tried using the new one. Started from the beginning, and made sure my hotkeys matched. It got stuck after 20 hits, it looks like. I’ll give it another run later, this was just the first one.

    (6:59:01 AM) My precious shiny sparkles! (20/9999)
    (6:59:01 AM) Scanning for shiny gathering nodes like ‘<anything>’ *.*
    (6:59:02 AM) I see a shiny node at (187.440308, 79.676979, 56.591518).
    (6:59:02 AM) Going from 165 to 40 in 26 trips.

    Gave it another run. And then one more. Same spot both times. Is it something I’m not doing right? I’m not sure what the issue could be.
    https://cdn.discordapp.com/attachments/638384367848259606/1022520361855754331/unknown.png
    (9:40:59 AM) My precious shiny sparkles! (15/9999)
    (9:40:59 AM) Scanning for shiny gathering nodes like ‘<anything>’ *.*
    (9:41:00 AM) I see a shiny node at (131.169205, 85.111191, 64.020851).
    (9:41:00 AM) Going from 25 to 23 in 3 trips.
    (9:41:07 AM) 2 trips more..
    (9:41:51 AM) Oh noes, I couldn’t reach the destination in time. I guess I’m stuck here. 🙁
    (9:41:51 AM) Time/Estimate: 43.8023/43.7902
    (9:41:51 AM) 1 trip more..
    (9:41:51 AM) Sorry, can’t move. I got lost in the woods, and I can’t find way back home.
    (9:41:51 AM) Destination reached!
    (9:41:51 AM) Sorry, can’t move. I got lost in the woods, and I can’t find way back home.
    (9:41:51 AM) Poking creatures in the woods… Good night! <3
    (9:41:51 AM) (NOTE) Kill switch is triggered.
    (9:41:51 AM) (NOTE) Please save the message log for analysis and restart Miqobot.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)

You must be logged in to reply to this topic.